Miért mi?

Professzionális informatikai szolgáltatás

Manapság kis cégek is jelentős ráfordításokat eszközölnek, hogy megszerezzék a legjobb desktop, laptop eszközöket, szervereket és okostelefonokat, mind-mind természetesen a legfrissebb szoftverekkel ellátva. Szeretné, ha cége IT üzemeltetése akadálymentes lenne? Borzasztó bosszantó amikor egy eszköz, szoftver vagy egyéb informatikai hiba következtében, nem tudja tartani a szorító határidőket, vagy egyszerűen lelassítja a cége működését, rontja annak hatásfokát.
Még bosszantóbb, amikor ráfordításai ellenére, többlet kiadásokkal jár, informatikai eszköz állományában beállt hibák kiküszöbölése, javíttatása.

Cégünk ebben szeretne az Ön segítségére lenni. Rugalmas, rátermett, gyors szakmai csapatunk biztosítja cége számára az akadálymentes működést. Informatikai átvilágítást követően, eszköz beszerzések terén szakmai segítséget nyújtunk, mert nem biztos, hogy mindig a legdrágább eszköz a legmegfelelőbb az Ön számára. Cégünk 2004-es megalakulása óta üzemeltet informatikai rendszereket, partnereink megelégedésére.

A RUN-IT elkötelezett a kiváló minőség iránt. Küldetésének tekinti, hogy ügyfeleinek teljes körű, testreszabott és maximális rugalmasságot biztosító informatikai megoldásokat szállítson.

A cégünk legfőbb tevékenysége a teljes körű informatikai szolgáltatás, rendszerüzemeltetés (outsourcing).

 

 

Segítségre van szüksége?

Keressen fel minket, ha bármiben a segítségére lehetünk.