Befektetéseink

Ingatlanfejlesztési beruházás a Keveháza utca 8 szám alatt, Budapesten

Budapest izgalmas, zöldövezeti telkén, a 11. kerületi Bikás park közelében építjük fel azt a helyet, ahol nem kell kompromisszumokat kötnöd, zöldövezet, sportlehetőségek, közlekedés tekintetében.

További információ a www.kevehaza8.hu weboldalon található.


Naperőmű kivitelezése és üzemeltetése a PT Solar Investment indonéz befektető céggel Indonéziában, Tapanuli régióban.

Az indonéz kormány támogatásával, 2018-ban indult projekt, melynek célja egy 10 megawattos naperőmű építése és üzemeltetése Észak Szumátrán, Tapanuli tartományban. A projekt jelenleg az engedélyezési fázisban van, a telek és a tervek készen vannak. Elkészült a megvalósíthatósági tanulmány, mely igazolta a projekt létjogosultságát. A helyi áramszolgáltatóval történt egyeztetések alapján látszik, hogy nagy igény van a kitermelt áramra, így a helyi szolgáltatók örömmel átveszik az megtermelt áramot.


Mini hidroerőmű kivitelezése és üzemeltetése a Sulico Ltd-vel Sulawesin, Indonéziában

A projekt előkészítése 2019-ben indult. Jelenleg aláírt Memorandum of Understandinggel rendelkezünk a projektre. Elkészült a megvalósíthatósági tanulmány. Jelenleg tárgyalásokat folytatunk kivitelezőkkel és helyi hatóságokkal, melyek eredményeként a projekt meg tud valósulni.


E-adózási rendszer bevezetése az LG-Qualysoft konzorcium tanácsadójaként

A konzorcium sikeresen győztesnek lett kihirdetve 2020. októberében az indonéz e-adórendszer fejlesztési és üzemeltetési feladatainak ellátására kiírt tenderezési eljárás eredményeként.
Jelenleg a szerződéskötéshez szükséges adminisztrációs feladatok zajlanak, miután el fog kezdődni a feladatok végrehajtása.